top of page

KENNISMAKINGSGESPREK

Zwanger! Nu nog een kinderdagverblijf uitzoeken……

Op deze en alle anderen vragen geven wij je graag een antwoord tijdens een persoonlijke kennismaking. Gaby of Nicole leidt je uitgebreid rond zodat je zelf de sfeer kunt proeven, uitleg krijgt over de visie van Natuur-luck en vragen kunt stellen.

 

Intake gesprek

Vier weken voordat de opvang van start gaat ontvang je een uitnodiging voor het eerste wen moment. Deze uitnodiging ontvang je telefonisch of via de mail. Wij horen graag van jou wat voor ons belangrijk is om over jou kindje te weten. Want wij willen zo goed mogelijk in kunnen spelen op de behoefte van jou kind. Tijdens het eerste wen moment is er Natuur-luck ook de gelegenheid om kennis te maken met de pedagogisch medewerkers die voor jou kind gaan zorgen, zij willen graag van alles weten over jullie kindje maar zullen andersom ook uitgebreid vertellen hoe het eerste wen moment is verlopen en zo nodig houden zij u tussentijds op de hoogte.

 

Even wennen.... dat snappen we!

Het wennen voor jullie en jullie kindje, vinden wij belangrijk. Tenslotte gaan jullie, je kind wegbrengen naar mensen die jullie nog helemaal niet kennen.

Wij begrijpen maar al te goed dat het wegbrengen van je dierbaarste soms lastig kan zijn. Wij hopen dan ook dat u vertrouwen in ons, onze pedagogisch medewerkers, onze visie en werkwijze heeft want dat zal er ongetwijfeld voor zorgen dat uw kindje fijne jaren bij Natuur-luck zal hebben😊

Voor onze pm-ers is het wennen ook een prettig en belangrijk moment. Ook zij kunnen dan jou en je kind leren kennen, vanaf dit moment wordt de start gemaakt van het opbouwen van de vertrouwensband met jou en je kind en de pm-ers op de groep.

 

WhatsApp Image 2022-07-01 at 5.31.04 PM (1).jpeg
bottom of page