top of page

ONS TEAM

Gaby Hendriksen en Nicole Klomberg

Wat ooit begon als een grapje en een droom werd in september 2018 werkelijkheid. Nadat wij allebei al heel wat jaartje werkzaam waren geweest in de kinderopvang, peuterspeelzaal en thuis als gastouder zijn wij samen onze droom achterna gegaan om nog meer kindjes een fijne dag te bezorgen.

De jonge kinderen zien groeien en ontwikkelen is het mooiste wat er is. Wij zeggen heel vaak: “wij hebben het mooiste beroep van de wereld”.

De kinderen zijn op deze leeftijd nog zo puur en eerlijk “what you see is what you get”. Wij vinden het ontzettend belangrijk dat ieder kind zich bij ons thuis voelt, dat er oog is voor ieder individu, dat wij allemaal de kindjes onder onze vleugels slaan, dat de sfeer goed is, dat het gezellig is, dat er gelachen word, dat we de kindjes en de ouders kennen, dat de kinderen gezonde voeding krijgen, dat de kinderen de ruimte krijgen, dat de ouders ontzorgd worden, dat we altijd buiten kunnen spelen, dat er dieren zijn, dat kinderen kind kunnen zijn, dat niks moet maar heel veel mag en zo kunnen wij nog heel veel opnoemen waar wij iedere dag weer met ons team aan werken want wij mogen immers ook een kleine bijdrage leveren aan de opvoeden van jullie kindjes😊

 

In het begin waren wij vooral degene die werkzaam waren op de groep. Na een tijdje waren wij genoodzaakt om ons team uit te breiden. Mega trots dat wij stuk voor stuk lieve pedagogisch medewerkers om ons heen hebben die met net zoveel passie en liefde voor jullie kinderen zorgen.

 

Als één term ons samenvat, is het wel betrokkenheid. Bij het kinderdagverblijf, bij de ouders en vooral bij de kinderen. Want persoonlijke aandacht en individuele ontplooiing binnen groepsverband vinden wij heel belangrijk. Wij geven met liefde een gevoel van thuis komen.

Wie weet ontmoeten wij elkaar bij Natuur-luck.

 

Liefs Gaby Hendriksen en Nicole Klomberg

 

bottom of page