top of page

PEDAGOGISCH BELEID

Persoonlijke benadering ouder en kind

Afbeelding3.jpg

Persoonlijke benadering voor ouder en kind is kenmerkend voor kinderopvang Natuur-luck, Gaby en Nicole hechten hier al jaren veel waarde aan. Kinderopvang Natuur-luck kiest daarom bewust voor kleinschalige kinderopvang. In onze groepen creëren wij een professioneel team pedagogisch medewerkers en een huiselijke sfeer met veel aandacht voor individuele behoeften.

 

Wij willen kinderen graag ruimte bieden en dat in de brede zin van het woord. Kinderopvang met persoonlijke aandacht voor ieder kind in een gezellige, huiselijke en ruime omgeving. Wij vinden het heel belangrijk dat dit op professionele wijze gebeurt. Ieder kind is uniek en heeft ruimte nodig om zich op zijn eigen tempo te kunnen ontwikkelen. Wij zijn er van overtuigd dat kinderen zich het beste kunnen ontwikkelen als ze zich veilig voelen op een plek zijn waar ruimte en spelen natuurlijk zijn.

 

Aansluiten op de behoefte van kinderen

Elk kind wordt geboren met zijn eigen talenten, is van nature nieuwsgierig en gaat op ontdekkingsreis. Wanneer uw kind zich goed voelt en vertrouwen heeft gevonden, durft hij/zij er zelfstandig op uit te trekken en de wereld om zich heen te ontdekken. Dit gaat op het tempo wat uw kind aangeeft. Wij zullen de ontwikkeling en belevingswereld van uw kind volgen en hierop aansluiten door het aanbieden van ervaringen die bij uw kind past. Onze pedagogische medewerkers stimuleren en versterken de gezonde en evenwichtige ontwikkeling van uw kind vanuit een duidelijke pedagogische visie. Dit pedagogische beleidsplan dient als leidraad voor het pedagogisch handelen van alle medewerkers van kinderopvang Natuur-luck.

 

 

 

bottom of page