top of page

ONTWIKKELING VAN HET KIND

Afbeelding2.jpg

Kind volgsysteem

Wij volgen de ontwikkeling van ieder kind nauwkeurig. Wij leggen de observaties vast in een kind volgsysteem. Dit wordt 2 keer per jaar ingevuld en daarnaast schrijven wij rondom de verjaardag een observatie verslag voor de herinneringsmap.

Onze pedagogisch medewerkers nemen niet alleen de zorgtaak waar. Zij observeren je kind om aanpassingen te kunnen doorvoeren indien dat nodig is. Door dit volgsysteem signaleren wij tijdig de individuele behoefte van het kind en daar kunnen We dan beter op inspelen. Dit is prettig voor het kind, voor de ouder en de pedagogisch medewerker.

 

Verjaardag

Rondom de verjaardag bieden wij de mogelijkheid voor een telefonisch 10 minuten gesprek. Samen met één van de leidsters van jullie kindje bespreek je de opvang en voortgang van jullie kind.

 

Dagelijkse overdracht

Tijdens de dagelijkse overdracht  nemen onze pedagogisch medewerkers uitgebreid tijd voor persoonlijke uitwisseling van informatie. Dit sterkt de vertrouwensband die we binnen kinderopvang Natuur-luck zo belangrijk vinden. Jou ervaringen, meningen en ideeën stellen we op prijs.

 

bottom of page