top of page

VOEDING EN HYGIËNE

Verse warme maaltijd

Afbeelding4.jpg

Tussen de middag bieden wij alle kinderen een gezonde warme maaltijd aan. De maaltijden worden geleverd door Madaga. Deze maaltijden zijn gevarieerd en worden uitsluitend bereid met verse producten, zo worden de goede eigenschappen van de maaltijd optimaal behouden. Meerdere maaltijden zijn vegetarisch. Het vlees dat wordt gebruikt,  wordt zorgvuldig voor de maaltijd geselecteerd en is clean label, geen onnatuurlijke kleur- en smaakstoffen, maar juist van een mooi en vers product. Kinderen van verschillende leeftijden hebben verschillende voedingsbehoeften. Door een diëtiste zijn de porties aangepast naar de behoefte van een kind. Voor kinderen met een dieet of speciale voeding is er een aangepast menu.

MADAGA

 

All in

Warme maaltijd, vers fruit, koekjes, drinken en luiers zijn bij de prijs voor de kinderopvang inbegrepen. Eventuele fles- of borstvoeding, dieetvoeding dien je zelf te verzorgen. Onze pedagogisch medewerksters bereiden babyvoeding met grote zorg. 

 

Hygiëne

In de groepen is hygiëne bij verzorging en voeding essentieel. Wij werken volgens het beleid ‘veiligheid en gezondheid’, deze wordt bijgesteld na eventuele aanpassingen in de wet IKK. De pedagogisch medewerkers zorgen dagelijks voor een hygiënische omgeving en werkwijze. Persoonlijke verzorging van onze medewerkers is een vereiste. De kinderen dragen sokken of slofjes op de groep en voor de ouders zijn er over sloffen.

bottom of page